"Ik vond Marlies een hele fijne coach. Tijdens de sessies kon ik uitblazen en bijtanken tijdens een hectische periode op mijn werk. Ik leerde onder woorden brengen wat ik eigenlijk echt wilde en waar de zere plek zat. Ik vond het fijn dat Marlies verschillende technieken inzette, zodat ik kon ervaren wat voor mij goed werkte. Het was fijn dat ze mij concrete acties liet formuleren waar ik zelf achter stond. Ik heb concrete handvatten gekregen die ik de komende jaren kan inzetten, zodra ik weer merk dat ik op mijn werk mijn grenzen moet bewaken. Nu, een half jaar later, maak ik nog steeds gebruik van dingen die ik van Marlies heb geleerd. Soms pak ik mijn aantekeningen er dan weer even bij en kan ik weer verder." 
- Albertine

“De woorden die bij mij opkomen als ik denk aan de coaching van Marlies zijn zelfbewustwording, relativering, me gesteund voelen en dichter bij mijn gevoel komen en blijven. Ik kon alle vertrouwen in haar hebben.”

- Anouschka

“Marlies heeft een open houding, kan goed luisteren en stelt goede vragen. Zij leerde mij op een andere manier naar dingen kijken, bijvoorbeeld wat betreft mijn belemmerende patronen. Ze hield mij aan de afspraken die ik met mezelf maakte en daardoor was de coaching niet te vrijblijvend. De manier waarop Marlies mindfulness inzette bij de coaching vond ik erg fijn. Mijn doel is bereikt, ik kan er nu zelf mee verder. ”

- Kees

“Ik keek altijd uit naar de coach sessies. Marlies leerde mij dat ik alle antwoorden zelf eigenlijk al heb. Ze heeft een goed inlevingsvermogen, is rustig maar ook duidelijk. Samen gingen we op onderzoek uit en veel oefeningen waren een eye-opener voor me. Een jaar later heb ik nog steeds profijt van haar coaching. Ik weet nu hoe ik meer rust in mijn leven kan brengen.”

- Renate

“Marlies komt informeel over, wat voor een gevoel van nabijheid zorgt. Ik heb in de zes coachsessies veel bereikt wat betreft mijn coachvraag. Ik weet nu beter wat er voor mij toe doet in het leven en hoe ik daar structureel meer tijd voor kan maken. Ik ben al begonnen met het daadwerkelijk kiezen voor de dingen die ik echt belangrijk vind en meer nee zeggen tegen andere dingen. Er zijn zaadjes geplant die ik de komende tijd nog verder ga ontwikkelen en oefenen.”

- Romina